Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересни обяви за Алфа 155

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
    90 коня 1.9 мотор е на 155
    Споко, въпросът ми беше чиста риторика С моторизацията на Алфа съм наясно от 1980 година, а още по-наясно съм с фиатските изцепки по любимата ми марка от по-късни времена
    ...
    155 1,6 TS 16V `96
    166 2,4 JTD `99
    147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
      Споко, въпросът ми беше чиста риторика С моторизацията на Алфа съм наясно от 1980 година, а още по-наясно съм с фиатските изцепки по любимата ми марка от по-късни времена
      Без да те познавам ,знам че си наясно пояснението ми беше към колегата кадето пита за колата,а риториката във въпроса ти я схванах веднага.
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
        http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4pwov7

Някой има ли инфо за този екземпляр

Изглежда много добре Един колега от форума, а от скоро и мой колега в работата, ще я гледа уж....ама ще чакам той да си пише
        Аз бях,но се отказах. Колата на външен вид е отчайваща,прилича на войнишко канче. Като механика ми се стори добре. Съединителя е нов,но въпреки това е адски твърд,спирачките са добри,салона като цяло е добре,но си има незавити винтчета на дръжките на вратите и добавяни рапидки където се е сторило за необходимо Освен това колата има проблемни документи и собственика малко се прави на дръж ми шапката за тях. По-скоро не си заслужава,едно време е била хубава кола,но вече не е. Днес ходих и взех тази http://www.mobile.bg/11382777014108032
        Колата ми се вижда доста добре с много готин съединител. Салона е доста зле,но малко по малко всичко ще си дойде на мястото.
        Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
        Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
        Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Ауу чудесно. Сигурен, съм че като я наснимаш ти, ще изглежда още по готина....и с едни по-хубави джанти Айде обслужвай и да я пробваме как върви
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
            Освен това колата има проблемни документи и собственика малко се прави на дръж ми шапката за тях.
            КОЛЕГИ от опит ви казвам НЕ КУПУВАЙТЕ АВТОМОБИЛ С ПРОБЛЕМ В ДОКУМЕНТИТЕ !!!

После много ще съжалявате..

Comment

Тука изкача една лачена: http://tarsiauto.com/index.php?page=...s&offer_id=240
              Ex: Alfa Romeo 33 Imola 1.4 8V '94
              Ex: Alfa Romeo 145 1.4 16V TS '97
              Ex: Аlfa Romeo 155 2.5 TD Sport '96
              sigpic

Comment

Мда, 3700, и година на производтсво 2009 ????
                Айде мерсаж...
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

И кво ся, не искаш ли почти нова 155-ца
                  EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                  EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                  NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

http://www.mobile.bg/11389858145050939
                    Now: 156 2.5 V6 24V
                    Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                      Няма климатик, но има подгряване на предното стъкло от къде се пуска то (може и аз да имам ама да не знам просто)!?
                      Не трябва ли газовата рейка/дюзи да не са хоризонтални!? Някъде съм чел че така ако са монтирани се скапват по-бързо
                      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Нямам думи за монтажа на газовия инжекцион.
                        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
                          Няма климатик, но има подгряване на предното стъкло от къде се пуска то (може и аз да имам ама да не знам просто)!?
                          Не трябва ли газовата рейка/дюзи да не са хоризонтални!? Някъде съм чел че така ако са монтирани се скапват по-бързо
                          В бързината не съм видял, че е предно. Не разбирам от газови уредби, но не мисля, че е проблем новия собственик да вземе един нивел и да си ги монтира на тавана, че да издържат повече.
                          Last edited by italfen; d.m.y г., 06:48.
                          Now: 156 2.5 V6 24V
                          Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• http://www.cars.bg/c588784 за тази кола нещо да споделите ?
                            Alfa Romeo 155 1.7TS 95g EX- ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 02 EX- Alfa Romeo 155 1.8 Silvarstone - Alfa Romeo 166 2.4 JTD 02 ( 136 ) - Alfa Romeo Giulietta 1.4 '13 (120)

Comment

• Първоначално публикувано от s_romeo Покажи съобщение
                              http://www.cars.bg/c588784 за тази кола нещо да споделите ?
                              Пълен майтап. Няма ел прозорци на задните врати, дори и климатик няма....
                              Alfa 155 2.0TS 8V '93
                              sigpic
                              VW LADAVAGEN '81
                              CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                                Пълен майтап. Няма ел прозорци на задните врати, дори и климатик няма....
                                Е да бе.... маитап било... За 1000лв си е повече от добра колицата!!!
                                sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Working...
                                X